LogoLogo
Dit maakt ons Devani

dit is ons verhaal

Wij houden van unieke verhalen. We ontwikkelen authentieke en eerlijke content. Hoe meer jij jezelf bent, hoe meer jij je onderscheidt van de rest.

Team

Wij zijn Devani

Marcella Bos
Marcella Bos
Rob Bennis
Rob Bennis
Paul van Kuik
Paul van Kuik

Creative Director

Emke Douwe Ottema
Emke Douwe Ottema

Online Guru

Paul Bakker
Paul Bakker

Designer

Stagiaires

Werken bij Devani

Wij zijn opzoek naar enthousiaste, creatieve en nieuwsgierige stagiaires, die ons team willen versterken.

Er is volop ruimte om je te ontwikkelen en eigen projecten te starten. Bij Devani maken we bedrijfsstrategieën, mooie concepten, oogstrelende beelden en bedenken we spraakmakende content. Technisch kunnen we alles bouwen, zolang het maar digitaal is. Daar horen natuurlijk ook pakkende video’s bij. Kun jij 3 - 6 maanden stage bij ons lopen, werk jij graag zelfstandig en houd je van een creatieve uitdaging? Dan is dit jouw kans!

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leerzame meewerkstage in een jong en ambitieus bedrijf met een grote diversiteit aan klanten. Van autodealers, gemeenten t/m retailers. Je krijgt van al onze klanten weer iets anders mee. Uiteraard krijg je stagebegeleiding en ontvang je een passende stagevergoeding. En misschien nog wel het belangrijkste je wordt een onderdeel van ons gezellige team, dat dol is op eten. De lunch is dan ook elke dag weer een feestje.

Wie zijn wij?

Devani is een creatief bureau bestaande uit 8 personen. Ieder van ons heeft zijn eigen talenten. Wij geloven in een eerlijk verhaal met hier en daar een gekke twist om mensen even wakker te maken.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent een enthousiaste MBO of HBO student met doorzettingsvermogen.

Je bent 2-5 dagen per week beschikbaar.

Je hebt originele ideeën en durft met verrassende invalshoeken te komen.

Dit is je kans

2 keer per jaar heeft iedere student de mogelijkheid om zichzelf op een eigen (creatieve) manier te laten zien. De probleemstelling die wij graag op jouw unieke manier terug zien is:

Hoe maken we Devani top of mind bij bedrijven?

Stuur uiterlijk 15 december jouw creatieve motivatie/presentatie/video/mood board/persoonlijke game of wat je ook aan ons kwijt wilt in. Daarna hoor jij of je in de week van 6 januari bij ons mag pitchen voor een felbegeerde stageplek.

Verkoop jezelf aan ons! Misschien ben je goed in programmeren? Grafisch vormgeven? Ben je een getalenteerde videograaf? Een contentspecialist? Strategisch wonder? Dat willen we dat natuurlijk zien!

Ennuh vergeet ook vooral niet je favoriete broodbeleg te vermelden :)

Interesse? Contact ons